Spaanse vertaling gelanceerd

Ik hoop dat iedereen die het viert een vrolijk kerstfeest heeft gehad, en voor degenen voor wie het geldt, ook een gelukkige eerste dag van Kwanza!

Het is mij een groot voorrecht om aan te kondigen dat de De Spaanse vertaling van de site is nu live. Heel erg bedankt aan de vrijwilligers die hebben meegewerkt aan het corrigeren van de machinevertaling. Er waren twee vrijwilligers die het grootste deel van het werk deden en dit mogelijk maakten, en ik zal je eeuwig dankbaar zijn.

Je krijgt toegang tot de Spaanse versie van de site door de vlag van Spanje in de koptekst te zoeken of door deze link te gebruiken: https:// /line-of-action.com/es

Als u resterende fouten in de Spaanse (of een van de andere) vertalingen opmerkt, meld deze dan alstublieft. :)

Opmerkingen

Tonovz

Merry Christmas!!
The spanish translation looks great congratulations!
if i notice some areas of improvement i'll definitely let you know!

Kim - Site admin

Thank you so much!!

Juliancomplot (unregistered visitor)

Excelente herramienta para aprender a dibujar. Mi agradecimiento a los que lo hacen posible y dobles gracias por la traducción al español.

Voeg opmerking toe

Jouw e-mail wordt niet gepubliceerd, verkocht of verspreid. Wij slaan jouw e-mail enkel op voor onze eigen administratie en anti-spam inspanningen.

Als onderdeel van onze anti-spam inspanningen wordt jouw IP-adres voor onze administratie geregistreerd wanneer je jouw opmerking plaatst.