113 rolstoelreferentiehoudingen van Criptid Cosplay

Vandaag komt CriptidCosplay's prachtige referentiecollectie voor rolstoelgebruikers naar Line of Action! Alle 113 zijn meteen beschikbaar voor iedereen.

Deze collectie is op zoveel manieren educatief. Het bevat foto's van twee verschillende soorten rolstoelen: een handbewogen en een batterij aangedreven. Het bevat foto's van hetzelfde model voor en na een geslachtsbevestigende operatie (in de voor-afbeeldingen draagt ​​Criptid een borstband). Er is een grote verscheidenheid aan poses en rekwisieten.

Zoals u wellicht weet, hebben veel mensen die gehandicapt zijn en een rolstoel nodig hebben, enig gebruik van hun benen en kunnen zelfs korte afstanden lopen. Sommige van deze poses weerspiegelen dit vermogen.

CriptidCosplay (hij/zij) wilde je laten weten dat je voor meer realisme misschien je personages wilt tekenen die handbewogen rolstoelen gebruiken met handschoenen. Ze zeiden: "De meeste rolstoelgebruikers dragen handschoenen, ikzelf ook. Ik droeg de mijne niet voor deze foto's omdat mijn handschoenen zwart zijn en dat zou moeilijk te zien zijn."

Bekijk deze voorbeeldfoto's:

 

Voor meer informatie over deze collectie kunt u hier bekijken wat CriptidCosplay er zelf over heeft geschreven: https://docs. google.com/document/d/1xGEawYctAxl7gWR4VORs1C6dMV4hFu1qmTwmRitnfYs/edit

Opmerkingen

Muralsby Nora

these are great and so useful

Polyvios Animations

Very great and practical and useful, indeed!

Sanne - Site moderator

These are AMAZING and I'm so stoked about the new category!!!

Paul Miller (unregistered visitor)

Hi there,
I'm Paul based in London.
I gave up life modelling because of Parkinson's (couldn't stay still).
The disease have had an effect on my body, twisting me up.
If someone would like to photograph me for your site I'd be delighted.
I have no problems with nudity.
Thanks

Kim - Site admin

Hi Paul,

I'll email you directly :)

Voeg opmerking toe

Jouw e-mail wordt niet gepubliceerd, verkocht of verspreid. Wij slaan jouw e-mail enkel op voor onze eigen administratie en anti-spam inspanningen.

Als onderdeel van onze anti-spam inspanningen wordt jouw IP-adres voor onze administratie geregistreerd wanneer je jouw opmerking plaatst.