Nieuwe functie: bekijk afbeeldingen aan het einde van een sessie

De afgelopen week heb ik een kleine afleiding genomen van het werken aan de objecten en stillevens-tool om een ​​aantal algemene reparaties en upgrades uit te voeren aan de studietools in het algemeen. De belangrijkste verandering is dat Doodlers en hoger nu de kans krijgen om de afbeeldingen te bekijken die ze aan het einde van een oefening hebben bestudeerd sessie. Het is zo leuk om deze veelgevraagde functie mogelijk te maken!

Zelfs met dat andere werk heb ik nog steeds een paar foto's voor de objecten en stillevengereedschappen beheerd. Ik ging langs op de plaatselijke boerenmarkt en pakte een zak perziken en een paar kleine zonnebloemen, en maakte een paar scènes zoals deze: 

Ik ben niet 100% tevreden met de manier waarop de focus op sommige hiervan is gelegd, maar ik besloot dat middelmatige foto's beter zijn dan geen foto's in dit jonge stadium van de tool. Degenen met een zachtere focus zullen uiteindelijk worden verwijderd, omdat we een bredere selectie aan afbeeldingen krijgen. Ik vind nog steeds mijn zeebenen bij het fotograferen van deze kleinere items.

Opmerkingen

Missy

I really like those images

Kim - Site admin

These are definitely some of my favorites from this set :)

Dannycruz4

I think there might be some kind of issue with review images feature. When I try to end a session and it just goes to the first image of my session with no way to exit out back to the options menu. I now have to reload the page in order to get out.

Kim - Site admin

Thanks for the report! I think I just fixed this :)

Polyvios Animations

Way to go on those image jobs, Kim!

Voeg opmerking toe

Jouw e-mail wordt niet gepubliceerd, verkocht of verspreid. Wij slaan jouw e-mail enkel op voor onze eigen administratie en anti-spam inspanningen.

Als onderdeel van onze anti-spam inspanningen wordt jouw IP-adres voor onze administratie geregistreerd wanneer je jouw opmerking plaatst.