Dutch version of the site is live

The first of our 7 translations is live! I'm over the moon excited that the translation project is bearing fruit so quickly. The first translation to be completed is Dutch.

You will now see a bar with some little flags at the top of the site, allowing you to select which language you would like to see. The first one is the flag of the Netherlands. In the coming weeks, I hope that we will be able to add Chinese (traditional & simplified), Japanese, Korean, French, and Spanish. If you are interested in helping us translate, you can join the project here: https://poeditor.com/join/project/q6EUGx3wTF

 

Comments

Sanne - Site moderator

Dit was een super leuk project om aan te werken! Ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk fouten en inconsistenties uit de vertalingen te halen, maar het kan best zijn ik hier en daar iets gemist heb. Laat het ons maar weten als je iets vindt dat niet zo soepel leest en dan kunnen we het alsnog aanpassen.

Sommige delen van de site zijn nog niet vertaald om logistieke redenen, dus als je nog hele pagina's in het Engels vindt, is dat waarschijnlijk waarom. :)

Merel

Leuk dat Nederlands de eerste taal is die jullie vertaalde! Ik gebruik deze site al een hele poos en het is fantastisch dat het nu ook in het Nederlands bestaat :)

Sanne - Site moderator

Jaa!! :D Geweldig om te horen, dankje! Laat het ons maar weten als je ergens iets ziet dat niet zo lekker leest, het is soms best lastig.

Add comment

Your email will not be published, sold, or distributed. This is just part of our record-keeping and anti-spam efforts.

As part of our anti-spam efforts, your IP address will be recorded for our records when you post your comment.